Opus Økonomi er et regnskapsbyrå lokalisert i Bergen.

Vi er stolt forhandler og samarbeidspartner av det nettbaserte regnskapsprogrammet Poweroffice GO!

Alle våre klienter har gått over til Poweroffice GO som er kåret til regnskapsprogrammet med de mest fornøyde brukerne flere år på rad.

Vi kan ikke se at det kan lages noe som er bedre enn dette, og vår erfaring er at programmet er bedre enn vi trodde det var mulig å få til. Et program som virkelig har tenkt utenfor boksen og gir banebrytende forenklinger for en regnskapsførers hverdag.

Vi kan gi støtte til deg som vil gjøre noe eller «alt» arbeid selv. Regelverket er under konstant endring så da er det uansett godt å ha en å ringe til hvis man blir usikker. Vi har da samme tilgang til programmet som våre kunder og kan enkelt gjøre endringer og utfylle der hvor det trengs. Samtidig som du som kunde er pålogget fra din PC.

Aldri mer ringpermer som må kjøres eller sendes til regnskapsfører, eller tasting av kidnr i en treg nettbank. Dine inngående eller utgående faktura blir sendt og mottatt direkte fra regnskapsprogrammet enten som EHF eller som PDF vedlegg i en epost.

Spørsmål om nye lover, reguleringer fra myndighetene, elektronisk faktura, datasikkerhet og omdanning til AS – Vi hjelper deg med spørsmålene dine.

For mer info om Poweroffice, besøk www.poweroffice.no eller søk opp «powerofficego» på YouTube.