Opus Økonomi er et regnskapsbyrå lokalisert i Bergen, som bistår små og mellomstore bedrifter med alt tilhørende regnskap & lønn, pliktig rapportering til offentlige myndigheter.

Vi feirer 10 års jubilé nå i år, og planlegger til å markere det utover i 2020, men vi settes samtidig litt i skyggen av vår eldste kunde som har holdt det gående helt siden 1891!

Vi takker for tilliten og ser frem til et godt samarbeid med Bergen Tannlegeforening, som nylig har valgt PowerofficeGO og Opus Økonomi AS som sin nye leverandør av regnskapstjenester

For å hjelpe oss hjelpe våre kunder bruker vi regnskapsprogrammet Poweroffice GO, som flere år på rad har hatt de mest fornøyde brukerne.

Vi kan gi støtte til deg som vil gjøre noe eller «alt» arbeid selv. Regelverket er under konstant endring så da er det uansett godt å ha en å ringe til hvis man blir usikker.

Vi har da samme tilgang til programmet som våre kunder og kan enkelt gjøre endringer og utfylle der hvor det trengs. Samtidig som du som kunde er pålogget fra din PC.

Dine inngående eller utgående faktura blir sendt og mottatt direkte fra regnskapsprogrammet, enten som EHF eller som PDF vedlegg i en epost.

Spørsmål om nye lover, reguleringer fra myndighetene, elektronisk faktura, datasikkerhet og omdanning til AS – Vi hjelper deg med spørsmålene dine.

For mer info om Poweroffice, besøk www.poweroffice.no eller søk opp «powerofficego» på YouTube.