Opus Økonomi er et ungt og voksende regnskapsbyrå lokalisert i Bergen sentrum, som bistår små og mellomstore bedrifter med alt tilhørende regnskap & lønn, pliktig rapportering til offentlige myndigheter.

Vi feiret 10 års jubileum i 2020, men vi settes samtidig litt i skyggen av vår eldste kunde som har holdt det gående helt siden 1891!

Vi takker for tilliten og ser frem til et godt samarbeid med Bergen Tannlegeforening, som nylig har valgt PowerofficeGO og Opus Økonomi AS som sin nye leverandør av regnskapstjenester

Regnskapsprogram er et viktig verktøy som er der for å hjelpe både oss og våre kunder. Vi er kjente med de fleste systemene som finnes i markedet, men legger spesielt stor vekt på de som gir muligheter til deling av oppgaver mellom regnskapsfører og kunden selv. Spesielt da Poweroffice GO og Conta som vi nylig har signert partneravtale med.

Vi kan gi støtte til deg som vil gjøre noe eller «alt» arbeid selv. Regelverket er under konstant endring så da er det uansett godt å ha en å ringe til hvis man blir usikker.

Vi har da samme tilgang til programmet som våre kunder og kan enkelt gjøre endringer og utfylle der hvor det trengs. Samtidig som du som kunde er pålogget fra din PC.

Dine inngående eller utgående faktura blir sendt og mottatt direkte fra regnskapsprogrammet, enten som EHF eller som PDF vedlegg i en epost.

Spørsmål om nye lover, reguleringer fra myndighetene, elektronisk faktura, datasikkerhet og omdanning til AS – Vi hjelper deg med spørsmålene dine.

For mer info om Poweroffice, besøk www.poweroffice.no eller søk opp «powerofficego» på YouTube.

For mer info om Conta, besøk http://www.conta.no eller søk opp «conta» på YouTube.