Opus Økonomi er et ungt og voksende regnskapsbyrå lokalisert i Bergen sentrum, som bistår små og mellomstore bedrifter med alt tilhørende regnskap & lønn, pliktig rapportering til offentlige myndigheter.

I 2025 feirer vi 15 års jubileum noe vi gleder oss veldig til, samtidig settes vi i skyggen av vår eldste kunde som har holdt det gående helt siden 1891!

Vi takker for tilliten og ser frem til et godt samarbeid med Bergen Tannlegeforening, som er en av de som har valgt PowerofficeGO og Opus Økonomi AS som sin leverandør av regnskapstjenester.

Regnskapsprogram er et viktig verktøy som er der for å hjelpe både oss og våre kunder. Vi er superbrukere på Poweroffice GO og Conta, det er disse to vi mener har deg som kunde i fokus og forbedrer seg hurtigst. Poweroffice har ligget på topp som nr 1 på fornøyde brukere i mange år på rad! Og vi mener det helt klart er det verktøyet som gir best oversikt og sikrer at vi som regnskapsfører jobber mest mulig effektivt. Det skal ikke mange timene spart per år før dette programmet i sum blir det aller rimeligste markedet har å tilby. Conta har et stykke igjen, men klatrer stadig oppover forbi andre aktører. Vi som partner heier på begge to sine utviklingsteam, og er sikkert på at dere som kunde vil bli fornøyde ved valg av en av disse to systemene.

Vi kan gi støtte til deg som vil gjøre noe eller «alt» arbeid selv. Regelverket er under konstant endring, så da er det uansett godt å ha en å ringe til hvis man blir usikker.

Vi har da samme tilgang til programmet som våre kunder og kan enkelt gjøre endringer og utfylle der hvor det trengs. Samtidig som du som kunde er pålogget fra din PC.

Dine inngående eller utgående faktura blir sendt og mottatt direkte fra regnskapsprogrammet, enten som EHF eller som PDF vedlegg i en epost.

Spørsmål om nye lover, reguleringer fra myndighetene, elektronisk faktura, datasikkerhet og omdanning til AS – Vi hjelper deg med spørsmålene dine.

For mer info om Poweroffice, besøk www.poweroffice.no

For mer info om Conta, besøk http://www.conta.no